FS-SKOPAN

                                           Din leverantör av redskap!

Rostfritt & Smide AB

Rostfritt & Smide grundades år 1966 i Tranås av Gösta Engborg.Företaget var ifrån början ett entreprenörsföretag som genom åren utvecklats till en av marknadens mest ansedda inom plåtarbete utanför standard.
 

Sedan år 2012 ingår tillverkning, utveckling och försäljning av egna entreprenadredskap kända under namnet FS (-skopan).

 


                                              Vi vill utveckla-inte inveckla

 Rostfritt & Smide har en lång tradition av att hantera specialprojekt inom kvalificerad plåtbearbetning. På nolltid anpassar vi vår produktion till just era behov.Ingenting är omöjligt, det vet vi av erfarenhet. Att utveckla och utvecklas ska vara enkelt.
 

                     Vårt motto är att eliminera problemen innan de uppstår!


Våra medarbetare har lång erfarenhet av kvalificerad plåthantering.I organisationen ha vi dessutom resurser  att lösa  allt ifrån komponenttillverkning och montering till  olika ytbehandlingar. Ni slipper hantering av många olika producenter och kan koncentrera er mer på andra uppgifter.

En kontakt-En leverantör

Från och med 2017 ägs Rosfritt & Smide med sina cirka 30 anställda av Anva Tubes & Components i Eskilstuna, som i sin tur ingår tillsammans med flertalet väletablerade företag i Anva gruppen.

Affärside´

Vår målsättning är att på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt produktionsutveckla

och tillverka produkter efter våra kunders behov och önskemål.